Papp Lajos, értisztítás!

Duzzanat, fájdalom és lábgörcsök: A „szennyezett” erek 3 hűséges társa. Van-e olyan kúra, amely otthoni körülmények között is elvégezhető?

Mi a koleszterin és a vérrögök legnagyobb ellensége, és az erek legjobb barátja?

Ödön Dombóvári

Fájdalmas esték? Duzzadt lábak, feszülő vádli, sajgó bokák? Ez az úgynevezett vaszkuláris ödéma, amikor a szennyezett és legyengült erek folyadékot juttatnak át a falaikon a környező szövetekbe. A lábak izomfájdalma és a görcsök együtt járnak a duzzanattal, ami a nem megfelelő vérellátás eredménye.

Mindenki tudja, hogy a vérnyomás, a stroke és a szívroham a koleszterinnel „szennyezett” erek következménye. Azonban kevesen tudják, hogy ez csak a jéghegy csúcsa. A „szennyezett” erek 10-ből 9-szer felelősek az állítólag gyógyíthatatlan krónikus betegségekért.

Fejfájás, megemelkedett vérnyomás. Az ízületek fájnak, ropognak, a nyak beáll, a hát pedig nem hajlik. Este a lábak megduzzadnak, reggel pedig az arc. Állandó fülzúgás. Zsibbadt ujjak és végtagok. Csökkent látás és romló memória. Állandó gyengeség. Sokan azt mondják, hogy ez öregség. Ez valóban így van?

Ezekre a kérdésekre adott választ a Drezdai magánklinika vezetője, kardiológiai és idegsebészeti szakértő, Dr. Papp Lajos.

Dr. Papp Lajos több, mint 30 nyitott koponyaműtéten van túl. A legfiatalabb ember csak 2 éves volt.

A szakértő mestere a komplex orvosi folyamatok egyszerű szavakkal történő ismertetésének. Eddig 17 népszerű tudományos könyvet és orvosi útmutatót írt, egészségügyi oktatásban nem részesült emberek számára. Teljesen meg van győződve róla, hogy ereink 90%-ban felelősek szervezetünk egészségéért, a tisztaságuktól pedig általános közérzetünk függ.

Miért jelentik az erek az egészség 90%-át?

– Ön folyamatosan azt mondja, hogy az erek a test egészségéért 90%-ban felelősek. Miért van így?

– Az emberi testben melyik a legnagyobb szerv? Nagyon kevesen tudják. Még az orvostanhallgatók is gyakran tévednek. Leggyakrabban az agyat és a májat nevezik meg. A képzettebbek azt mondják, hogy a bőr. De valójában a legnagyobb szerv az érrendszerünk.

2,5-szer
át lehet karolni a Földet egyetlen ember ereivel

Csak gondoljon bele. Ha „szétbontanánk” az emberi test ereit, és egy hosszú szálba kötnénk azokat, ennek a szálnak a hossza körülbelül 100 000 kilométer lenne.

Hogy világosabb legyen, a Föld egyenlítőjének hossza 40 000 kilométer. Tehát egyetlen ember érrendszere, akár 2,5-szer is körülölelheti a bolygót.

Hogy tetszik ez a méret?

Az erek nem csak csövek, amiken keresztül folyik a vér. Ez egy összetett és egyedi szerv, amely hiba esetén azonnal betegséget jelez.

A lábak rossz erei – visszerek, ödéma és nehéz mozgás, fagyott vagy éppen ellenkezőleg, elviselhetetlen égő érzés a lábakban. Rossz keringés nem biztosít megfelelő védelmet a baktériumok ellen, ezért kialakul a gomba. A körmök vastaggá és durvává válnak.

A májat tápláló erek elzáródása hepatitiszhez vezet. Keserű íz a szájban. Enyhén zsíros ételek fogyasztása után is keserű íz alakul ki a szájban.

Elgyengült ízületek és szennyezett erek következménye a porcok kiszáradása. Az ízületek fájnak és recsegnek, osteochondrosis alakul ki, majd sérv.

A végbélerek tónusának elvesztése, ami a rossz keringés mellett alakulhat ki, okozhatja az aranyeret.

A szem ereinek károsodása esetén romlik a látás, gyakran minden homályos és szemcsés. Szürkehályog alakul ki. A szempír, amelyet gyakran a fáradtságnak tulajdonítunk, valójában vérzések – a legkisebb szemkapillárisok sérülése.

Nehézkes agyi vérkeringés – szédülés, fülcsengés, feledékenység. Előfordult már önnel olyan, hogy kiment a konyhába, de elfelejtette, miért is indult oda? Vagy egy jól ismert szó van a nyelvén, de sehogy sem tudja felidézni? Ezek mind az agyi erek romlásának jelei.

És persze a rossz erek királynője, őfelsége Magas vérnyomás. A magas vérnyomás a stroke anyja és a szívroham nővére.

Az erek a mi táplálkozási rendszerünk, bennük maga az élet folyik. És ha blokkolják az útvonal egy fontos részét, és az élet megáll.

Az „eldugult” erek súlyos szövődményekhez vezethetnek, beleértve a halálos kimenetelt.

A túlsúly is egy ponton szorosan kapcsolódik az erekhez. A koleszterinnel eltömődött erek éhhalálra ítélik a szerveket, az erek nem tudnak elegendő tápanyagot eljuttatni hozzájuk. Ezért az agy jeleket küld – ideje enni. És az ember eszik. De a szervek egyre kevesebb ételt kapnak az eltömődött erek miatt. Az agy ismét parancsot küld – enni kell. És ez így megy tovább.

Ennélfogva alakul ki a folyamatos vágy, hogy valamit rágjunk, édeset és zsírosat kívánunk – a test kalóriát igényel.

Amikor a kollégáim azt mondják az embereknek: „Önnek magas vérnyomása van a túlsúlya miatt”, összekeverik az okot és a következményt. Nem azért alakul ki magas vérnyomás, mert túlsúlyosak. Azért lesznek túlsúlyosak, mert szennyezett erei vannak.

A jól ismert mondást, miszerint „Egészség nélkül nincs boldogság” ekképp folytathatnánk: „Tiszta erek nélkül nincs egészség.”

Ezért nem győzöm ismételni: ha teljes életet akarnak élni, tisztítsák meg és állítsák helyre az ereiket. A tiszta erek képezik a krónikus betegségek 90%-ától való megszabadulás kulcsát, amelyek közül néhányat gyógyíthatatlannak tekintenek.

Mi szennyezi még az ereket, a koleszterinen kívül?

Mindenki tudja, hogy a koleszterin gonosz. Elzárja az ereket, szűkíti az artériákat és felborítja a vérkeringést. De nem ő az egyetlen bűnös, igaz?

6,1 kg
a szennyezőanyag teljes tömege, amely 50 éves korig felhalmozódik az erekben.

Koleszterin

– Igen, igaza van. A koleszterin-plakkok, vagy más néven „atheroscleroticus plakkok”, az érrendszeri szennyezettség kb. 65–70%-át teszik ki.

50 éves korig akár 6 kg koleszterin plakk is felhalmozódhat az emberi erekben. A koleszterin 4-5-szörösére szűkítheti az artériákat.

Csak gondoljon bele. Ha az erek ármérője az ön ujja, akkor a plakkok 4-szeresére szűkítik.

Maguk a koleszterin plakkok nem életveszélyesek. Igen, az életminőség csökken, a vérnyomás emelkedik, fejfájás, ízületi fájdalom, gyengeség és apátia jelentkezik. A vérrög, amely szintén kialakul az erekben, sokkal veszélyesebb.

Vérrög

A vérrögökből jelentősen kevesebb halmozódik fel. De az a veszélyük, hogy instabilak. Bármelyik pillanatban egy vérrög leszakadhat és elindulhat az ereken keresztül, hogy megkeresse áldozatát.

Ha a vérrög elég nagy, akkor szorosan „lezárja” az eret. Iszkémia alakul ki, a szerv vérellátásnak teljes leállása, ami ezen az eren keresztül volt táplálva.

Az iszkémiás stroke egy agyi ér elzáródása. A szívroham – elzáródás a szívartériában. Iszkémia a májban, tüdőösszeomlás, veseelégtelenség. Az aranyér nem más, mint a végbél ereinek az iszkémiája. Még a láb kisereinek az elzáródása is idővel nekrózishoz vezet.

Érelmeszesedés

Az érelmeszesedés artériák megbetegedése, amely esetén vegyianyagok és élelmiszer-adalékanyagok okozta érrendszeri szennyezettség kialakul. A legtöbb szennyezettség az agy ereiben halmozódik fel.

Az ilyen lerakódások veszélye az, hogy éles, kristályos szerkezete van. Éles szűkülésnél – stressz, fizikai erőfeszítés vagy időjárás okozta érgörcs esetén az éles sókristály átszúrhatja az eret, ami megszakadhat. Az agyi ér szakadása pedig vérzéses stroke-ot okoz.

A rossz erek 4 nyilvánvaló és 7 rejtett oka

– Milyen tünetek utalnak arra, hogy az ereim eltömődtek „szennyeződésekkel”? Hogyan lehet megérteni, ha szervezetünk azt kiáltja, „Tisztítsd ki az ereidet!”?

– Őszintén szólva, ha 45 évesnél idősebb, és soha nem tisztította meg ereit, nagy valószínűséggel gondjai vannak az ereivel.

45 év
az a mérföldkő, amely után meg kell tisztítani az ereket

Az erek eltömődése koleszterinnel, só- és kálciumlerakódásokkal és vérrögökkel valójában egy természetes, korral kapcsolatos folyamat. Természetesen, a modern termékek, a dohányzás, az alkohol a folyamatot akár 5-8 -szorosára felgyorsíthatják. De mind emberek vagyunk, és nincs menekvés, ilyen világban élünk.

A szakértők négy fő betegségről beszélnek, amelyek rossz erek miatt alakulhatnak ki:

 • 1. Magas vérnyomás Instabil vagy folyamatosan magas vérnyomás, amelyet gyógyszerekkel kell stabilizálni. A fő és legfontosabb mutató.
 • 2. Visszerek Csúnya kidagadó erek a lábakon, nehézség és fájdalom, duzzanat. A koleszterinszennyezés és a vérrögök „lezárják” a vénás szelepeket. Idővel jelennek meg vaszkuláris „csillagocskák”, amelyek aztán gyakran egy érrendszeri „hálóvá” alakulnak. És a háló általában már teljes értékű visszérré fejlődik.
 • 3. Aranyér Amikor eldugulnak a végbélerek, csomókká alakulnak. Ha elzáródnak a vért szolgáltató erek, anális repedések léphetnek fel.
 • 4. Osteochondrosis A vérkeringés hiánya a porcokban. A porcok megkeményednek, és kopásnak indulnak. Nincs idejük felépülni. Nem újulnak meg. Elveszítik enyhe kopási képességüket. Idővel kialakulhatnak sólerakódások és egyfajta púpot képezhetnek.

7 jel, amely az érrendszeri szennyezettségre utalhat:

 • 1. Ödéma A piszkos ereknek nincs idejük kipumpálni a folyadékot. Felborul a víz-só anyagcseréje. Estére a lábak úgy megdagadhatnak, hogy még a zokni is mély nyomot hagy benne. Puffadt arc és táskák a szem alatt is jelentkezhetnek, ujjak megduzzadhatnak, amelyekről nem lehet levenni a gyűrűt, vagy duzzadt has is lehet az egik jele.
 • 2. Fülzúgás Az alig hallható sípolástól a hangos csengetésig, amelyek zavarják a koncentrációt. Ez az agyi erek fokozott feszültségének a lehetséges következménye, amely nyomást gyakorol a dobhártyára.
 • 3. Szédülés „Részeg” érzés, éles és hirtelen fellépő szédülő rohamokkal, ami gyakran annak a jele, hogy „éhezik” a vesztibuláris rendszer. Gyakran ezzel együtt szenvedhet a hallás is.
 • 4. Álmatlanság Úgy érzi, álmos, fáradt, de az ágyban fekve fél éjszaka nem tud aludni? Ennek oka az agyalapi mirigy vérellátásának hiánya. Nem termel melatonint, alvási hormont.
 • 5. Gyengeség Semmit sem akarnak csinálni, csak feküdni és enni akarnak. Ez valószínűleg azért történik, mert a szervezet energiatakarékos üzemmódba kapcsol. Valószínűleg a szervek a szennyezett erek miatt nem kapnak elegendő tápanyagot, és az életben maradásért a szervezet igyekszik maximálisan csökkenteni az aktivitást.
 • 6. Látászavarok Az elhomályosodás és az élességnek csökkenésé a szemerek károsodására utalhat.
 • 7. Ízületi fájdalom Reggelente nem érzi magát frissnek és kipihentnek, időbe telik az alváskor megmerevedett ízületek mozgékonyságának visszanyerése? Ez az ízületi folyadék hiányának a jele lehet.

Van legalább egy jel? Valószínűleg az vérerek verik a riasztót?

Leggyakrabban az embereknél több jel fordul elő különböző kombinációkban egyszerre. Vagy mind egyszerre.

Azok, akiknek nek sikerült kiküszöbölni a betegségük okát, minden betegség ellen külön küzdenek. Vérnyomáscsökkentő tabletták, kenőcsök visszerekre, kúpok aranyérhez, gélek porckopáshoz. És persze fájdalomcsillapítók, fájdalomcsillapítók, fájdalomcsillapítók…

Egyszerűen csomagszám dobálják a pénzt. Mert minden betegségnek ugyanaz az oka – az érelzáródás. És ezzel kell kezdeni, az erek általános tisztításával.

Mivel kell megtisztítani az ereket a koleszterintől, a vérrögöktől és a szennyeződésektől?

Hadd kérdezzek valamit. Vegyük példának egy 50 éves asszonyt, aki túlsúlyos, magas a vérnyomása és visszerektől szenved. Az időjárásra egy barométer precizitásával reagál, ropognak az ízületei, maga alá gyűri a gyengeség, az álmosság és a fejfájás.

Hogyan segítsünk neki? Mivel tisztítsa meg az ereit, anélkül, hogy végig kéne hallgatnia a szakértők megjegyzéseit, mint a: „Fogyjon le”, „Ideje sportolni”, „Diétázzon”, „Ez már a korral jár” és hasonlók?

A legtöbb szokásos készítmény nem segít, és ha segít, akkor csak átmenetileg, ráadásul mérgezi a szervezetet.

– Igen, sajnos az egészség gyakran mindkét lábára sántít. Az emberek éppen ezért nem szívesen fordulnak szakértőhöz, és én ezt tökéletesen megértem. De ami adott példát illeti, az ember nagyszerűen megbirkózik egyedül.

Van egy olyan készítmény, amelyről sok pozitív dolgot mondanak, és ez a Tonerin. A Tonerin 11-17 évvel meghosszabbíthatja az életet, feltöltve az embert energiával és könnyedséggel, anélkül, hogy fájdalmas kezeléseken kellene átmennie.

Biztonságos, és ugyanolyan hatékony, mint a sebészeti értisztítás. De a műtéttel ellentétben, nincsenek szövődményei és mellékhatásai. Segít megtisztítani az érrendszert: a nagy vastag artériáktól a legkisebb érzékeny hajszálerekig.

A Tonerin növényi kivonatok keveréke, amely segít kisöpörni a koleszterin-lerakódást az erekből, a falakhoz tapadt vérrögöket, a mész és sólerakódást, stb, mindent, ami zavarja a vér szabad áramlását.

Az évek során felhalmozódott szennyeződéseket a Tonerin rendszeres használat esetén 1 kúra után segít kipucolni.

Mindössze egy kúra alatt a Tonerin koleszterin plakkok nagy részét képes feloldani, majd kivezetve a szervezetből. Segít cseppfolyósítani a vérrögüket és kimosni a mész és sólerakódást.

Ezekkel együtt általában eltűnik a fejfájás és a fülzúgás. Ez annak köszönhető, hogy az agy a tiszta ereken keresztül teljesértékű tápanyagot kap, így egy szuperszámítógép sebességével tud működni.

Még milyen hatással van a szervezetre? Hozzájárul a hallás, a szagok és az ízek fokozásához. Olyan kellemes hangokat hallhat, amiket eddig nem ismert, vagy még egy csendes beszélgetésnek is fültanúja lehet a szomszéd szobából. Általában elmúlik az orrdugulás, a krónikus orrfolyás és az allergia, a hörgők kitisztulnak, a légzés sima és szabad lesz. Sőt a készítmény jótékony hatással van az ízekre. A megszokott ételek is mérhetetlen örömöt okozhatnak. Az ember kevesebbet eszik, mégis jobban szereti az életet, eltűnik az állandó vágy az édes és zsíros ételek után.

A Tonerin jó hatással van az ízületekre, megszüntetve a fájdalmat, növelve a rugalmasságot. Olyan, mintha motorolajat cserélnének, a piszkos, fekete fémforgácsos olajat lecserélnék tisztára, mely tökéletes siklást biztosít.

– Lenyűgöző. Hogy őszinte legyek, most hallok először a Tonerin termékről. De a hasonló készítményekről már hallottam, amelyeket illetően Japánban és Izraelben törvényesen állapították meg a státusát előnyben részesített kúraként. Nálunk pedig az emberek még mindig bizalmatlanak velük szemben.

A kétségeink nagy árulók, sok mindenről lemondunk miattuk, és bizony sajnos a félelem gyakran meggátol minket a jó dolgok kipróbálásában.

– Hadd meséljek el egy sztorit a bizalmatlanságról.

1928-ban találták fel az első antibiotikumot, a penicillint. Könnyen segített számos olyan betegség esetén, amelyekben emberek milliói szenvedtek, és amelyek miatt az emberek ezrei elvesztették életüket .

De a legtöbb ember nem hitte, hogy ez segíthet, mert már 1000-szer megégették magukat a gyógyítási kísérletekkel. Azok, akik 1000-szer megégették magukat, de nem féltek tenni egy próbát 1001-jére is, meggyógyultak. De azok, akik feladták, és csak annyit mondtak, „Ez a soron következő úgynevezett csodaszer úgyse fog segíteni”, nem élték túl, noha a segítség az orruk előtt volt.

A maga idejében a penicillin legyőzte a kor betegségeit: a vérhast, tífuszt, tüdőpestist. Így idővel a Most pedig a Tonerin-nak mind esélye van arra, hogy legyőzze az érrendszeri betegségeket. Az első lépések már folyamatban vannak – Japán, Svájc és Izrael – törvényesen rögzítették az erek tisztítását tápanyagokkal. És valószínűleg ez az egyik oka annak, miért pont ezekben az országokban az egészségügyi szintet igazán magasnak tartják, az emberek pedig ritkábban betegednek le.

Németországban a Tonerin-ról nem sokan tudnak, és általában csak magánklinikákon ajánlják. Ezért néha az emberek egész életüken át végeznek kúrákat, sőt sokba kerül a fájdalomtól és a szenvedéstől való magszabadulás.

Én is úgy gondolom, hogy a kétely a legnagyobb ellenségünk, ezért nem félek új dolgokat kipróbálni.

– Tegyük fel, megvettem a Tonerin terméket, kinyitom a kellemes tapintású dobozt, beveszem a javasolt adagot vízzel… Mi történik ezután? Hogyan fejti ki hatását a Tonerin?

– Ezután egy igazi természetes laboratórium indul. A száraz borostyán kivonat segít javítani a szívműködést, csökkenteni a vérnyomást, tágítani az ereket, megnyugtatni az idegrendszert, megszüntetni a fejfájást és a szorongást.

A Tonerin ritka hasznos kivonatok kincsesbányája, amelyek együtt dolgoznak az erek tisztaságáért és erejéért.

A Galagonya kivonat nagy mennyiségű vitamint, savakat és aktív nyomelemeket tartalmaz. Nagyon hatékony a szívbetegségek esetén. Segít enyhíteni az idegességet, javítani a szívműködést, lebontani a vérrögöket és erősíteni az ereket, helreállítani a bőr vérellátását, csökkenteni a visszereket.

A száraz orvosi citromfű kivonat segít normalizálni a pulzusszámot és a vérnyomást, valamint segít az erek és az annak belső rétegei patológiai progresszív és gyors tágulata esetén.

A D-vitamin az az anyag, ami nélkül az idegrendszer nem lehet meg. Javítja a vérkeringést, és részt vesz a vér képződésében.

A Tonerin átfogó hatást fejt ki: segít megszabadulni a koleszterin szennyeződéstől az erekben, és serkenti a megfelelő zsírégetést. Segítségével több erőt és energiát érezhet. Segít szabályozni a szívritmust és a szívműködést.

Pillangóhatás

A Tonerin olyan, akár egy pillangó szárnycsapása, ami átváltozást vált ki. A Tonerin azáltal, hogy megtisztítja az ereket az évtizedek óta felhalmozódott szennyeződésektől, az emberi szervezet önálló regenerációját és helyreállítását indítja.

1 kúra Tonerin után úgy érezheti magát, mintha újjászületett volna.

A Tiszta erek program keretében történő megvásárlás

– Amennyire mi tudjuk, a Tonerin nem kapható a gyógyszertárakban. Miért?

– Sajnos igen.

Az a gond, hogy a magángyógyszertári láncok kapzsisága okozta, amelyek megkövetelték a Tonerin gyártójától, hogy többet fizessen a bejelentett összegnél! A gyártó árainak felszámolását követelték, valamint a már egyébként is nagy árrés növelését.

Továbbá az emberek nagyra fogják értékelni a Tonerin-ot és valószínűleg nem fognak vásárolni más készítményeket. És ez a gyógyszertárak anyagi veszteségéhez vezet. Ezért hogy a lehető legmagasabb árat akarják megállapítani a Tonerin számára.

Ennek eredményeként a Tonerin gyártója felbontotta a gyógyszertárakkal kötött szerződéseket, és csak az Interneten keresztül értékesít. Végtére is, ez a helyes megoldás.

A Tiszta erek kedvezményes program

Jelenleg érvényes a Tiszta erek program, amelyet egy jótékonysági alapítvány finanszíroz. A célja az, hogy az értisztítást szolgáló termékek elérhetővé váljanak. És a Tonerin is rajta van a termékek listáján, így mindenki, aki részt vesz a programban, kedvezményesen kaphatja meg a Tonerin-t.

– Mit kell tenni, hogy bekerüljünk a programba?

– Tulajdonképpen nincs semmi különleges feltétel:

A Tonerin RLP megszerzésének feltételei:

 • A „Tonerin” személyes használatra történő rendeléséhez a megrendelőnek és a címzettnek egyeznie kell. Ez a viszonteladók elleni küzdelem miatt szükséges, akik kereskedelmi mennyiségben próbálják megvásárolni a Tonerin-t, hogy később a saját árukon adhassák el.
 • Töltse ki jelentkezését a hivatalos jelentkezési űrlapon keresztül. A hivatalos jelentkezési lap garantálja a termelői árat és a viszonteladókkal szembeni védelmet.

– Meddig tart a program?

– Amíg el nem fogy a kijelölt Tonerin adag. De azt hiszem, hogy a termék 3-4 hét alatt el fog fogyni. És ez annak ellenére, hogy nincsenek reklámok a TV-ben és a rádióban. Az emberek információt cserélnek egymással, ajánlják a barátaiknak és rokonaiknak. Még számunkra is meglepő volt, hogy a Tonerin-ról szóló információk ilyen gyorsan terjednek.

Ezért azt javaslom, hogy minél hamarabb rendeljék meg a Tonerin-t. Idén már biztosan nem ismétlik meg ezt a programot.

időpontra az elérhető készletmennyiség: 23db.

Ön megrendelheti és megkaphatja a Tonerin terméket mindössze:

Hivatalos formanyomtatvány

No. 29982 30 000-ből

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments