Ezen szer foglalja magába őseink több ezer éves tudását

Ezen szer foglalja magába őseink több ezer éves tudását, tapasztalását, akik teljes mértékben tisztában voltak a világ felépítésével, működésével.

 

Magát a tudást fénynek, magnak élték meg.

 

Hittek a lélek halhatatlanságában, önvalójuk erejében és bármit tettek, abban mindig a lélek is benne leledzett.

 

Együtt lüktettek, rezdültek a természettel, zenéjük volt a szél, a fák susogása, a rügy kipattanása, az állatok beszéde, a szikla mozdulatlansága, a patak csobogása.

 

Nem csak együtt éltek a természettel, hanem tisztelték, óvták, szerették, értették azt. Nem fosztották ki a földet (legeltetési rendszer, vetésforgó), az állattartásuk, állattenyésztésük is rendhagyó volt (ridegtartás, szürkemarha, mangalica, rackajuh, komondor, kuvasz, puli).

 

Mérhetetlen tudásukat, tapasztalásaikat bölcsen hagyták ránk. Tudták, hogy az örök értékek mellet a világ folyamatosan változik.

 

Bizony, ami tegnap valósnak tűnt, az holnap már nem biztos, hogy igaz. Ebben a tudatban őseink nem a megoldásokat hagyták ránk, csupán képleteket. A reánk hagyott képleteket, örök igazságokat kódolt üzenetek formájában rejtették népmeséinkbe, népművészeti motívumokba, mondákba, stb.

 

Suttogó legendák, mesék hordozzák eleink üzeneteit, hiszen nekünk szánták, ezért ezekbe rejtették.

 

A másik fontos „kelléke” az ősgyógyászatnak, a gyógyító erő használatának, a genetikai kódoltság. Éppen ezért ezen üzenetek a magyar génekkel rendelkezőknek nyílnak meg teljes mélységükkel. Heted íziglen szól a kód…

 

Ne röstelld a magyarságod, hiszen sorsunk volt ide megszületni, ezt viselni pediglen édes gyönyörűség!

 

Tisztában voltak őseink azzal a ténnyel is, hogy csakis akkor létezik egész-ség, ha a test- lélek- szellem egyensúlyban van.

 

Azon isteni adottsággal is rendelkeztek, hogy képesek voltak az érzékelhető világon túli dolgokat is látni, érezni, rendezni, harmonizálni, irányítani.

 

Alkalmazták a gondolat teremtő erejét, a kimondott szó erejét (szómágia). Ezért büszkén mondhatjuk, hogy ma is a legkifejezőbb nyelv a miénk.

 

Az ősgyógyászat nem tüneti kezelésen alapszik. Feltárja az okot, hogy az okozat megszűnjön és az egyensúly, az egész-ség helyreálljon. A világon minden ok és okozat összefüggése. Minden a fejben dől el. Itt kell először rendet rakni, leegyszerűsíteni a bonyolultnak tűnő dolgokat, kerülve az okok túlmisztifikálását. Ragyogóan alkalmazhatjuk a szómágiát, amit a tiszta gondolatainkkal segítünk.

 

Megszületik a gondolat, majd a kimondott szó és ezt követi a cselekvés. Ha nem így teszünk, az egész üres fecsegés.

 

A gyógyító erő nem más, mint a letisztult gondolat teremtése, hisz mindenkiben van Istenből egy csepp.                                                                                                                                                      Zsigereinkben zubog a múlt ismerete, az ősi tudás éltetése, ez az igazi őserő.

 

Tapasztald meg ön-mag-ad teremtő erejét, belsőd egyensúlyát.

 

Ne hagyd elkótyavetyélni e kincset. Hozd felszínre a benned rejtező tudást.

 

Tanuld meg gyermeki egyszerűséggel látni a világot. Élj újra természetes életet.

 

Az égiektől ehhez minden segítséget megkapsz, ha elindulsz őseid útján, ha tovább adod a megszerzett tudást.

 

Ilyen egyszerű!

 

Isten Áldásával!

 

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments