Onkológus Figyelmeztetés!!

Tárgy: Onkológus Figyelmeztetés!! Olvassátok el és továbbítsátok!

Ajánlom figyelmetekbe. A cikk küldője onkológus orvos!!!
Egy érdekes és megfontolandó cikk a rákról.
Miután évekig azt mondták az embereknek, hogy a kemoterápia az
egyetlen módja a daganatok megszüntetésének (a kulcsszó a
megpróbálják), a Johns Hopkins kutatóintézete végre elkezdett
beszélni arról, hogy van más választásunk is:
1. Minden embernek vannak degenerativ – nem
egészséges, azaz ráksejtek a szervezetében.
Ezek a ráksejtek nem mutathatók ki a szokásos
vizsgálatokkal egészen addig, amíg számuk több milliárdra fel nem
szaporodik.
Amikor egy orvos a kezelés végeztével azt mondja a
betegnek, hogy nincs több ráksejt a szervezetében, ez csak annyit
jelent, hogy a tesztek nem képesek észlelni a csökkenésük okán a
degenerativ ráksejteket, mivel azok mát nem érik el a kimutatható
mennyiséget.
2. Egy ember élete során a ráksejtek átlagosan
6-10 vagy még ennél is több alkalommal bukkanhatnak fel.
3. Ameddig az ember immunrendszere erős, képes
arra, hogy elpusztítsa a ráksejteket, és ezzel megakadályozza, hogy
azok elszaporodjanak és daganatokká fejődjenek.
4. Amikor valakinél kimutatják, hogy daganata
van, az azt jelzi, hogy annál a személynél összetett táplálkozási
hiányosságokkal állnak szemben. Ezek hátterében lehetnek genetikai,
környezeti, táplálkozási és életmódbeli tényezők.
5. Ahhoz, hogy e sokrétű táplálkozási
hiányosságokat megszüntethessük, az étrend megváltoztatására és
étrend-kiegészítők bevitelére van szükség, ezekkel fogjuk megerősíteni
immunrendszerünket.
6. A kemoterápia során tulajdonképpen megmérgezik
a gyorsan növekvő ráksejteket, de ezzel elpusztítják a csontvelőben, a
bélrendszerben, stb. lévő egészséges sejteket is, sőt egyéb szervek: a
máj, vese, szív, tüdő stb. – károsodását is okozhatják.
7. A sugárterápia, miközben elpusztítja a
ráksejteket, elégeti, roncsolja és károsítja az egészséges sejteket,
szöveteket és szerveket.
8. A kemoterápia és a besugárzás kezdetben
gyakran csökkenti a daganat méretét. Azonban a kemoterápia és a
besugárzás hosszan tartó alkalmazásával nem lehet több daganat
elpusztulását elérni.
9. Amikor a kemoterápia és a besugárzás hatására
a testbe túl sok méreg kerül, az immunrendszer meggyengül vagy
összeomlik, miáltal a beteg szervezete képtelen ellenállni a különféle
fertőzéseknek és komplikációknak.
10. A kemoterápia és a besugárzás hatására a
ráksejtek mutációval ellenállóvá válhatnak, ami megnehezíti
elpusztításukat. Sebészeti beavatkozások ugyancsak a ráksejtek
továbbterjedését okozhatják a szervezet más részeire.
11. A rák elleni harc egyik hatékony módja a
ráksejtek kiéheztetése oly módon, hogy nem juttatjuk hozzá azokhoz az
élelmiszerekhez, amelyekre a burjánzáshoz szükségük van.
A ráksejtek táplálékai:
a. A cukor táplálja a daganatot. A cukorbevitel
megszüntetésével az egyik legfontosabb táplálékától fosztjuk meg a
ráksejteket. A cukorhelyettesítők, pl. a NutraSweet, az Equal, a
Spoonful stb. aszpartamot tartalmaznak, ezért károsak. A természetes
cukorhelyettesítők, pl. a valódi méz vagy a melasz (a répa- vagy
nádcukor gyártás mellékterméke) használata javasolt, de ezek is csak
nagyon kis mennyiségben. Az asztali só kifehérítésére vegyszereket
használnak. Jobb megoldás a tengeri só .
b. A tej a szervezetet nyálkaképződésre serkenti,
különösen a gyomor-bél traktusban. A nyálka táplálja a daganatokat. A
tej megvonásával, esetleg helyette édesítőszer-mentes szójatej
fogyasztásával a ráksejtek éhezni kényszerülnek.
c. A ráksejtek virulnak savas környezetben . A
hús alapú étrend savas, és ezért jobb, ha marha és sertéshús helyett
inkább halakat és kis mennyiségben csirkét fogyasztunk. A húsok
vágóállat-antibiotikumokat, növekedési hormonokat és parazitákat is
tartalmazhatnak, amelyek mindegyike ártalmas, különösen a rákban
szenvedők számára.
d. A 80% friss zöldségeket, zöldségleveket,
teljes kiőrlésű gabonát, magvakat, csonthéjasokat (dió, mogyoró stb.)
és gyümölcsöket tartalmazó étrend segít a szervezetet átállítani lúgos
kémhatású környezetté. Az étrend mintegy 20%-a állhat főtt ételekből,
köztük a babot is tartalmazó ételekből. A friss zöldséglevek
biztosítják az élő enzimeket, amelyek könnyen felszívódnak, és 15
percen belül eljutnak a sejtek szintjére, hogy táplálják és erősítsék
az egészséges sejtek növekedését. Az egészséges sejtek építéséhez
szükséges élő enzimek bevitele érdekében próbáljon friss zöldségből
készült leveket fogyasztani (mindenféle zöldségből, ideértve a
babcsírát is!). Azon kívül, naponta két-három alkalommal fogyaszszon
nyers zöldségeket is. Az enzimek már 40 Celsius fokon elpusztulnak.
e. Kerülje a kávét, teát és a csokoládét , mert
ezeknek magas a koffeintartalma. A zöld tea jobb, és rákellenes
hatású.
Víz! Csak tisztított, szűrt vizet fogyasszunk, hogy
elkerüljük az ismert toxinokkal és nehézfémekkel szennyezett csapvíz
bejutását a szervezetünkbe. A desztillált víz savas, ezért tanácsos
kerülni. Lugos víz segíti a szervezetet.
12. A húsokban lévő fehérje megemésztése nehéz, amihez
a szervezetnek rengeteg emésztőenzimre van szüksége. A belekben maradó
emésztetlen hús romlásnak indul, és további mérgező anyagok
lerakódását okozza.
13. A daganatsejtek falát erős fehérjeréteg fedi. A
húsevéstől való tartózkodás vagy kevesebb hús fogyasztása több enzimet
szabadít fel, amelyek megtámadják a ráksejtek falát, ezzel lehetővé
teszik a szervezetben lévő ölősejtek számára, hogy a rákos sejteket
elpusztíthassák.
14. Egyes táplálék kiegészítők felsorakoznak az
immunrendszerben (IP6, Flor-ssence, Essiac, anti-oxidánsok, vitaminok,
ásványi anyagok, esszenciális zsírsavak – EFA-k – stb.), hogy lehetővé
tegyék a szervezet saját ölősejtjei számára a rákos sejtek
elpusztítását. Más táplálék kiegészítők, mint pl. az E-vitamin
köztudottan apoptosist (programozott sejthalált) okoznak, ami a
szervezetünknek a normális eljárása arra, hogy megszabaduljon a
sérült, nemkívánatos vagy felesleges sejtektől.
15. A rák a szellem, a test és a lélek betegsége . A
proaktív és pozitív szellemiség segít a rák ellen harcolóknak, hogy
túlélőkké válhassanak. A düh, a megbocsátásra való képtelenség,
valamint az elkeseredettség a szervezetünket a stresszel teli, savas
környezetté teszi.
Tanuljunk meg szeretet-teljes, megbocsátó lelkületű
emberré válni. Tanuljunk meg lazítani és az életet élvezni.
16. A ráksejtek oxigéndús környezetben nem tudnak
burjánzani. A napi rendszeres testmozgás és a mély lélegzetvétel
segít több oxigént eljuttatni a sejtek szintjére. Az oxigénterápia is
egy olyan eszköz, ami bevethető a ráksejtek elpusztítására.
Végül még néhány praktikus tanács:
– Ne használjunk műanyag edényt a mikróban.
– Ne tegyünk műanyag fóliában ételt a mikróba.
– Ne tegyünk műanyag palackban vizet a hűtőbe –
üvegben tároljuk !
Ezeket a Johns Hopkins Egyetem/Kutatóintézet a
közelmúltban tette közzé a hírlevelei útján. A dioxin-tartalmú
vegyszerek rákkeltő hatásúak , elsősorban mellrákot okoznak. A
dioxinok rendkívül mérgezőek az emberi testsejtek számára.
Ne tegyünk vízzel telt műanyag palackot a fagyasztóba,
mivel a műanyagból dioxinok szabadulnak fel. Nemrégen Dr. Edward
Fujimoto, a Cast le Kórház Wellness Program Managere egy TV program
keretében magyarázta el ezt az egészségügyi kockázatot. Ismertette a
dioxi-nok veszélyességét és azok ártalmait az emberek számára.
Azt mondta, nem szabad mikróban ételt melegíteni
műanyag edényben.
Ez fokozottan igaz a zsiradékot tartalmazó
élelmiszerekre. A zsiradék, a hőhatás és a műanyag kombi-nációja
dioxint szabadít fel, ami bejut az élelmiszerbe, majd végül a
szervezetünk sejtjeibe. Azt javasolta, hogy használjunk műanyag
helyett üveg- vagy kerámia edényeket az ételek melegítéséhez. Ugyanaz
lesz a végeredmény, csak dioxin nélkül. Tehát a félkészen kapható
TV-vacsorákat, leveseket stb. át kell tenni a csomagolásból valamilyen
más edénybe. A papír nem rossz, csakhogy nem tudjuk, mit tartalmaz a
papír. Biztonságosabb, ha üveget használunk.
Elmondta, hogy nemrégen egyes gyorséttermek áttértek a
papíredények használatára styofoam helyett. Ennek az egyik oka a
dioxin-probléma volt. Azon kívül a műanyag fóliák ugyanilyen
veszélyesek, ha a mikróban főzött ételt ilyennel fedjük le. Amint az
étel forrni kezd, a nagy hő hatására a mérgező anyagok kiolvadnak a
csomagolóanyagból, és belecsepegnek az ételbe. Takarják le az ételt
papírtörölközővel inkább.
Ezt a cikket mindenkinek küldd el, aki fontos az életedben!

 

 

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments